Keresés

Online jegyvásárlás

Betegtájékoztató

Kérjük, hogy a kúra megkezdése előtt figyelmesen olvassa át az alábbi tájékoztatót:

Tájékoztató beutalóval érkező vendégek részére (érvényes 2023. február 1-től)

Adatvédelmi tájékoztató

Fenti tájékoztató a kúra megkezdésekor átadásra kerül, melynek átvételét a fürdővendég aláírásával igazolja.

JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!


GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért csak az adott fürdőbe mehetek?
A fürdő kiválasztása orvos szakmai döntés. A kezelőorvos dönti el, hogy a betegnek melyik gyógyvíz segíthet a legjobban. Társaságunknak ezt nincs lehetősége felülbírálni. A kezelőorvossal kell megbeszélni, ha valaki másik fürdőbe szeretne járni. Egy megkezdett kúra esetén nincs lehetőség fürdőt váltani.

Mikor kell elkezdeni a kúrát? 
A kúrát annak felírásától számított 30 napon belül lehet elkezdeni, de érdemes minél előbb. A kúra megkezdésének az első kezelési alkalom minősül. Amennyiben Ön a kúra regisztrálása napján nem szeretne kezeléseket igénybe venni, ezt biztosítjuk részünkről, azonban ezzel a kúra nem minősül megkezdettnek.

Miért emelkedtek az árak 2022-ben?
2020. januárja óta a Társaságunk nem emelhetett árat, a NEAK által térített árak pedig több mint 10 éve nem változtak. Sajnos Társaságunkat is érinti a drasztikus energiaáremelkedés, a pandémiát követő munkaerőhiány miatt kialakult bérspirál, a pandémia miatti zárvatartásból fakadó bevételkiesés, az egyre növekvő infláció, ami minden igénybe vett szolgáltatásra és anyagköltségre kihat. Ahhoz, hogy szolgáltatásunkat továbbra is az eddig megszokott színvonalon tudjuk biztosítani betegeinknek, szükségessé vált az áremelés.

Meddig és hogyan mondhatom le a kezelést?
A kezelések időpontjának módosítására legkésőbb a szolgáltatás megkezdése előtt 24 órával, kizárólag személyesen vagy írásban (e-mailben) van lehetőség. Amennyiben ez nem történik meg, az igénybe nem vett kezeléseket nem áll módunkban sem áthelyezni, sem visszatéríteni.

Mennyi ideig lehetek bent a fürdőben NEAK-os kezelés esetén?
2022. július 1-jétől, aki csak gyógyvizes fürdésre kapott beutalót 2 órát tartózkodhat a fürdőben, aki egyéb kezelést is igénybe vesz, 3 órát élvezhetik a fürdőzést. Ez alól kivétel a Palatinus fürdő, ahol időkorlát nélküli a bent tartózkodás.